Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Info Kategorija / Politika
Saop?tenje SRS


OO Srpske radikalne stranke dostavio nam je saopštenje koje u celosti objavljujemo.

Општински одбор Српске Радикалне Странке обавештава грађане Србобрана да је на седници која је одржана 19.09.2008.год. искључила Бору Кутића из чланства и именовало за в.д. председника Општинског Одбора Горанку Ашћерић.

Састанци свих Месних одбора бити ће одржани као и до сада, у Надаљу уторком, у Србобрану средом, а у Турији четвртком у 19 часова. 

 

 Парадоксално је да је сада већ бивши председник ОО СРС Србобран отишао и са собом повео 10-так чланова странке а да се већ сутра јавило 50-так чланова који нису били активни за време његове самовладавине, показали спремност да пруже пуну подршку како раду Општинског одбора тако и председнику странке СРС-а др. Војиславу Шешељу, који је прихватио затворску тамницу Хашког Казамата да би одбранио све што је српско и интегритет наше Србије.

 

             Сви они скупљени са штапа и канапа које је наш председник Општине назвао Кутићевцима отишли су у новонасталу странку а остао је честити народ око једне странке Српске Радикалне Странке.Наравно нећемо дати ни наше мандате које је освојила СРС на изборима за Скупштину општине Србобран а припадају одборницима  Српске РадикалнеСтранке ако је ово правна држава она нам их мора и вратити.  И место покрајинског посланика које припада нама и нашој општини. То правни криминалисти морају знати. Из нашег општинског одбора искључени су следећи: Аларгић Милена, Зурковић Горан, Тешановић Љубисав, Љуштина Богдан, Леђанац Зорана, Стојнић Рајко и Рашков Александар. Једини од свих одборника СРС-а који је остао одборник  СРС-а јесте Дражен Вујић из Турије

             Наш ОО СРС водиће садашњи председник др.Горанка Ашћерић као што знате она је била и кандидат на покрајинским изборима којој сте Ви дали велики број гласова на прошлим изборима.Удата је и мајка троје малолетне деце, ради као лекар опште праксе у Турији,Надаљу а понекад и Србобрану, одличан лекар, велики хуманиста, добар човек, пријатељ и заиста особа која заслужује поверење свих нас. Рођена је у Огулину, школу и факултет  завршила у Ријеци.Као лекар радила у Општој болници у Огулину, Клиничком центру Београд, Здравственом центру Суботица, Дому здравља Бачка Топола а сада у нашем Дому здравља наше општине.

            Српска Радикална Странка позива све чланове и све који нису чланови да дођу на састанке да увеличају скуп  увере у рад СРС-а све ово горе што је наведено.

 

Postavio: Srbobran.net dana 2008.11.20

 

 

Glasaj
     


Učitava se...
 Prijavi se
Pretraga

KURSNA LISTA

stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.31 © dream4® | Redakcija | Design and Development Edit by: 2N - N.Nenadov | Pratite nas na drutvenim mreama