Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Info Kategorija / Crna Hronika
TE?KO POVREĐENA U SAOBRAĆAJNOJ NEZGODI!


U ranim večernjim satima u ulici Petra Drapšina teško povređena Nada Bojanić (1962), radnik Doma zdravlja u Srbobranu.

Kako saznajemo Nada Bojanić je sa teškim povredama najpre, hitnom intervencijom službe Doma zdravlja "dr Đorđe Bastić" hospitalizovana u Vrbas, a potom je prebačena za Novi Sad. Na osnovu poslednjih informacija koje imamo nalazi se u teškom stanju sa povredama opasnim po život.

Saobraćajna nezgoda se dogodila na pedesetak metara od ugla ulica Petra Drapšina i Jovana Popovića u Srbobranu, u pravcu Vrbasa. Na licu mesta saznali smo da se Nada Bojanić  kretala biciklom prema Unčiću. Po svemu sudeći, nju je prilikom preticanja zakačio kamion - šleper i tom prilikom ona je doživela teške telesne povrede.Detalje ove saobraćajne nesreće utvrdiće detaljna istraga.Na osnovu izjava koje smo čuli na licu mesta, po svemu sudeći kamion se kretao u okviru dozvoljenje brzine, jer pre toga stajao je na semaforu koji se nalazi nekoliko desetina metara pre mesta na kome je došlo do sudara, potvrdio nam je jedan od očevidaca.

S.Š.


 

Postavio: Srbobran.net dana 2015.03.17   |  Ocena:  

 

 

Glasaj
     


Učitava se...
 Prijavi se
Pretraga

KURSNA LISTA

stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.31 © dream4® | Redakcija | Design and Development Edit by: 2N - N.Nenadov | Pratite nas na društvenim mrežama