Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Info Kategorija / Ekonomija
ITALIJANI TRA?E PARTNERE U VOĆARSTVU I POVRTARSTVU


U utorak 03.marta u velikoj sali skupštine opštine održaće se sastanak naših voćara i povtara sa predstavnicima italijanske kompanije koja se bavi otkupom svežeg voća i povrća.

Ovo je poziv svim proizvođačima voća i povrća sa teritorije naše opštine da dođu i bliže se upoznaju sa namerama kompanije Nuova Fungorobica. Kako saznajemo njihov dolazak u našu opštinu je proizvod želje da se ostvari poslovno tehnička saradnja sa našim voćarima i povrtarima. Oni obezbeđuju plasman proizvoda na italijansko tržište, vrše otkup, a dolaze sa željom da ukoliko za to postoje mogućnosti u Srbobranu naprave platformu i uspostave logistički centar odnosno otkupnu stanicu sa hladnjačom za voće i povrće. 

Ono što donose sa sobom je poslovna ponuda koja uključuje obezbeđenje sigurnog tržišta i ugovaranje proizvodnje kroz podršku poljoprivrednicima, tako da su spremni da obezbede semenski materijal i sve ostalo što je neophodno za kvalitetnu poljoprivrednu proizvodnju.U Srbobran dolaze Alberto Carpita generalni direktor Nuova Amaglio i Viliam Milovan generalni direktor CGE Engineering iz Milana, koji će prilikom ove posete predstavljati i najveću pijacu voća i povrća na veliko u Milanu - SO.GE.MI.Sastanak italijanskih privrednika i naših prizvođača voća i povrća je u velikoj sali skupštine opštine u utorak u 14.00h. 

Postavio: Srbobran.net dana 2015.02.28

 

 

Glasaj
     


Učitava se...
 Prijavi se
Pretraga

KURSNA LISTA

stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.31 © dream4® | Redakcija | Design and Development Edit by: 2N - N.Nenadov | Pratite nas na društvenim mrežama