Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Info Kategorija / Crna Hronika
Te?ko povređen vozač taksija


Srbobran 15.12.2014. Na kilometar od Srbobrana na putu ka Feketiću, večeras oko 22h sa puta je sletelo vozilo Ford za čijim upravljačem je bio V.K. iz Novog Sada.  

Nakon dojave na lice mesta izašli su pripadnici policije, hitne pomoći i vatrogasne jedinice. Vozač V.K. koji je bio sam u vozilu je hitno medicinski zbrinut. Dežurna ekipa Doma zdravlja mu je ukazala prvu pomoć i vozač Forda je hitno prebačen u bolnicu. U trenutku dok mu je ukazivana prva pomoć povređeni vozač bio je svestan i žalio se na jake bolove u grudima.

- Išao sam iza njega i samo sam odjednom video da "vrda" po putu i da je skrenuo na desnu stranu, a potom se sjurio u jendek, priča nam na licu mesta vozač kamiona, koji se kretao u pravcu Srbobrana iz Feketića.Nezgoda se desila na nekih stotinak metara iza krivine, na kilometar od mosta na Krivaji pri ulasku u Srbobran. Šta je uzrok nezgode utvrdiće policijska istraga, ali za sada je izvesno da nije bilo saučesnika u ovoj saobraćajnoj nezgodi.- Mi smo išli iz pravca Srbobrana i videli smo farove vozila koje nam dolazi u susret. Odjednom smo samo videli da je skrenuo desno i nestalo je svetla. Bilo nam je jasno da je došlo do sletanja sa puta. Stali smo, videli smo momka kako dezorijentisan šeta pored vozila koje je bilo duboko u jendeku. Pozvali smo policiju i hvala Bogu da smo naišli. Nadamo se da će biti sve u redu, mlad čovek je u pitanju, ispričali su nam dva mladića koje smo zatekli na licu mesta.Kada smo stigli, automobil Ford, čiji je vlasnik taksi udruženje "City taxi" iz Novog Sada bio je duboko u jendeku pored puta okrenut na levu stranu. Ono što nam je upao u oči je da se vazdušni jastuci nisu aktivirali.

S.Š.

 

Postavio: Srbobran.net dana 2014.12.15

 

 

Glasaj
     


Učitava se...
 Prijavi se
Pretraga

KURSNA LISTA

stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.31 © dream4® | Redakcija | Design and Development Edit by: 2N - N.Nenadov | Pratite nas na društvenim mrežama