Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Info Kategorija / Crna Hronika
Ranjen policajac iz Srbobrana!


Danas nešto posle 16.00 časova u policijskoj poteri ranjen policajac Đura Vračarić iz Srbobrana...

Kako Srbobran.net nezvanično saznaje danas posle 16.00h, ranjen je naš sugrađanin, policajac Đura Vračarić iz Srbobrana. Metak je policajca pogodio u rame, kada je zadobio prostrelnu ranu. Nakon ukazane prve pomoći hospitalizovan je u bolnici u Novom Sadu. Na osnovu nezvaničnih, ali pouzdanih informacija, njegovo zdravstveno stanje je stabilno i nije u životnoj opasnosti, a u posetu su mu krenuli ministar Nebojša Stefanović, predsednik opštine Srbobran Zoran Mladenović i direktor policije Milorad Veljović.

Po rečima našeg izvora, nakon dojave da se desila krađa automobila, policijska patrola u kojoj je bio i Đura Vračarić uočila je automobil koji je odgovarao opisu i krenula je u poteru za njim. Vozač automobila je počeo da beži prema Subotici, starim putem prema Feketiću. Po našim saznanjima kod nadvožnjaka pre Feketića, vozač ukradenog vozila skreće s puta, zaustavlja se i puca u pravcu policije, kada i ranjava policajca Vračarića. 

Srbobran.net saznaje da je nakon pucnjave. vozač ukradenog automobila uspeo da pobegne i da je potera u toku.Đura Vračarić je policajac preko 20 godina, a po našim saznanjima danas mu je bio prvi radni dan nakon godišnjeg odmora. Oženjen je i ima dva sina.

Na mesto gde je ranjen policajac Vračarić, odmah nakon saznanja šta se desilo, izašli su komandir policijske stanice Srbobran Rodoljub Đinović i načelnik PS Srbobran Milovan Vorkapa.

Kod Feketićke petlje, trenutno je opsadno stanje, potraga za kriminalcem koji je pucao na policajca je u toku, a angažovani su i psi tragači.

S.Š.


 

Postavio: Srbobran.net dana 2014.12.15

 

 

Glasaj
     


Učitava se...
 Prijavi se
Pretraga

KURSNA LISTA

stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.31 © dream4® | Redakcija | Design and Development Edit by: 2N - N.Nenadov | Pratite nas na društvenim mrežama