Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Info Kategorija / Crna Hronika
Porodična tragedija


Ubijena Milena S., vlasnica bifea - "IMK Moja želja". 

Teška porodična tragedija dogodila se danas u Srbobranu. Oko 13h u bifeu "IMK Moja želja", u Karađorđevoj ulici, tragično je stradala vlasnica bifea Milena S. (1964). Na osnovu iskaza svedoka, Iz pištolja na nju je pucao Janko S. (1953). Milena i Janko su bili supružnici i imaju dvoje zajedničke dece.- Mi smo sedeli u kafani kada je Janko došao. Bilo nas je troje za stolom. Prišao je Mileni, a ona ga je zamolila da odu nazad u kancelariju, da ne razgovaraju pred gostima. Ubrzo zatim začuo se pucanj. Istrčao sam iz kafane i pozvao telefonom hitnu pomoć i policiju,  priča nam Branislav Bojović, koji je bio u kafani, kada se ova tragedija desila.- Ja sam bila u šanku dok su Milena i Janko bili u kancelariji iza šanka. Ne znam šta su razgovarali, samo sam čula Milenu da je rekla "ne" i potom pucanj. Janko je izašao iz kancelarije i rekao mi "zovi policiju, ubio sam Milenu". Strašno sam se uplašila, tako da nisam bila u stanju da se pomerim. Videla sam da stavlja pištolj za pojas dok je izlazio iz kafane. Potom je seo na bicikl i otišao, ispričala nam je Jovana Horvat, konobarica u kafeu.

Hitna pomoć je nakon dolaska na mesto tragedije konstatovala Mileninu smrt. 

Na osnovu onog što smo čuli, policija je pronašla i uhapsila Janka u kući. Dok objavljujemo ovaj tekst uviđaj je još uvek u toku, a policija će utvrditi sve detalje ovog tragičnog slučaja.

S.Š. 

Postavio: Srbobran.net dana 2014.11.10   |  Ocena:  

 

 

Glasaj
     


Učitava se...
 Prijavi se
Pretraga

KURSNA LISTA

stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.31 © dream4® | Redakcija | Design and Development Edit by: 2N - N.Nenadov | Pratite nas na društvenim mrežama