Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Info Kategorija / Obaveštenja
Otvorena omladinska zadruga ?Iuventus? u Srbobranu


Sredinom oktobra 2014. na lokaciji Zmaj Jovina 10. počela je sa radom omladinska zadruga „Iuventus“ Srbobran, jedina u našoj opštini.

Rad lokalne omladinske zadruge dvosmerno je značajan, kako za mlade opštine Srbobran, tako i za lokalne poslodavce. Ideja ovakvog privrednog društva je da nezaposlenim mladima omogući pronalaženje zaposlenja, a da poslodavcima olakša proces prijave zaposlenih i uplate poreza, kažu u novoosnovanoj omladinskoj zadruzi.

Zadrugari mogu biti svi mladi - studenti i nezaposleni uzrasta od 15 do 35 godina, koji učanjenjem stiču status zadrugara, i time mogućnost da budu angažovani na nekom od poslova za koje oglase objavljuje zadruga na svom web sajtu www.iuventus.rs .Sajt je trenutno u fazi izrade i očekuje se da će biti aktivan od novembra. Do tada, građani sve informacije mogu dobiti u prostorijima zadruge, radnim danima od 8 do 15 časova, kao i na našoj facebook stranici  Omladinska zadruga "iuventus", kaže se u saopštenju za javnost koje smo dobili.

 

Postavio: Srbobran.net dana 2014.10.14   |  Ocena:  

 

 

Glasaj
     


Učitava se...
 Prijavi se
Pretraga

KURSNA LISTA

stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.31 © dream4® | Redakcija | Design and Development Edit by: 2N - N.Nenadov | Pratite nas na društvenim mrežama