Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Info Kategorija / Crna Hronika
Umro na ko?arka?kom terenu


Danas u predvečerje na košarkaškom terenu, umro je Predrag Miša Ivanović (1963).  

Kako Srbobran.net saznaje Ivanović je preminuo nakon teškog infarkta. Po zanimanju bio je veterinar, diplomirao u Sarajevu, a poslednje radno mesto bilo mu je u industriji mesa "Matić". Oženjen i otac troje dece.

Pripadnici Hitne pomoći Doma zdravlja "dr Đorđe Bastić" bili su na licu mesta već nakon desetak minuta od trenutka kada je Ivanoviću pozlilo, ali na žalost srčani udar je bio toliko jak da pomoći nije bilo.

Kako smo čuli od jednog našeg sagovornika, koji je razgovarao sa njim, neposredno pre nego što je Ivanović dobio srčani napad, Miša mu se u razgovoru požalio da ima probleme sa kičmom i da oseća kao da ga nešto malo guši, pa je izašao da prošeta. - Skoro da nije ni igrao, nekih pet minuta i to sa dečacima. Stajao je sa strane, pored terena i samo se u jednom trenutku spustio na zemlju. Odmah smo zvali hitnu pomoć, ali pomoći nije bilo. Bilo je strašno, sve se desilo za kratko vreme, pričaju basketaši, vidno u šoku, koji su odmah nakon ovog nesrećnog događaja ćutke, sa tugom i nevericom napustili teren iza hale sportova.Srbobran.net ovom prilikom upućuje saučešće Mišinoj porodici i rodbini.

S.Š. 

Postavio: Srbobran.net dana 2014.07.25

 

 

Glasaj
     


Učitava se...
 Prijavi se
Pretraga

KURSNA LISTA

stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.31 © dream4® | Redakcija | Design and Development Edit by: 2N - N.Nenadov | Pratite nas na društvenim mrežama