Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Info Kategorija / Crna Hronika




Yamahom u Astru!


U subotu teška saobraćajna nezgoda, na sreću nema poginulih...

Kako Srbobran.net saznaje u subotu oko 14.00h u ulici Ž.Zrenjanina u Srbobranu došlo je do sudara u kome su učestvovali motociklista koji je vozio Yamahu i vozač za volanom Opel Astre. Na licu mesta naš reporter je saznao u razgovoru sa okupljenima da je do sudara došlo tako što se Opel, za čijim volanom je bio Marko Mirković ('90.), kretao iz pravca Vrbasa, a da je kada je pokušao da skrene, na njega naleteo Mirko Ergelašev ('97.) koji je bio na Yamahi.

Odmah nakon udesa Ergelašev je hospitalizovan sa vidnim povredama. Kako saznajemo, operisan je i svestan. Detalje ove saobraćajne nezgode utvrdiće policijska istraga.



Ovo je upozorenje svim vozačima da budu obazrivijii kada se uključe u drumski saobraćaj i pođštuju saobraćajne propise. Jedan instruktor vožnje ima često običaj da svojim polaznicima u auto školi kaže da kada dobiju dozvolu za vožnju, zapravo dobijaju dozvolu za nošenje oružja i da onog trenutka kada se uključe u saobraćaj postaju potencijalne ubice. Zato oprezno u saobraćaju.

Mladom Mirku Ergelaševu želimo brz oporavak.

Z.S.

 

Postavio: Srbobran.net dana 2014.06.15   |  Ocena:  

 

 

Glasaj
     


Učitava se...
 Prijavi se
Pretraga

KURSNA LISTA





stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.31 © dream4® | Redakcija | Design and Development Edit by: 2N - N.Nenadov | Pratite nas na društvenim mrežama