Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Info Kategorija / Crna Hronika
Ni Boga se ne boje!


Lopovi noćas opljačkali Srpsku pravoslavnu crkvu u Srbobranu. Kako saznajemo odneli 30.000 dinara...

Da beskrupuloznost lopova ne poznaje granice, potvrđuje noćašnja krađa u Srpskoj pravoslavnoj crkvi. Kako Srbobran.net nezvanično saznaje, ukradeno je iz kase u kancelariji 30.000 dinara, dok je pokušaj da se razvale vrata crkve i sefa prošao bezuspešno.

Policija je izvršila uviđaj i traga za lopovima koji se očigledno ni Boga ne boje. Kako smo saznali, nedavno je opljačkana crkva u Vrbasu, ali tamo su lopovi uspeli da razvale sef, tako da je u Vrbasu tada, po našim saznanjima, ukradeno oko 80.000 dinara.

Pokušaj da razvale crrkvena vrata, govori o tome da su se lopovi nameračili na još "što šta" osim novca, ali na sreću crkvena vrata su valjano obezbeđena, tako da je ovaj pokušaj bio neuspešan.Inače, iako su besprizorni pljačkaši razvalili vrata od kancelarije, pošto je sa druge strane veliki i težak orman, koji očigledno nisu uspeli da pomere, razbili su prozor i tako poharali crkvene prostorije.

S.N.

 

Postavio: Srbobran.net dana 2014.05.17   |  Ocena:  

 

 

Glasaj
     


Učitava se...
 Prijavi se
Pretraga

KURSNA LISTA

stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.31 © dream4® | Redakcija | Design and Development Edit by: 2N - N.Nenadov | Pratite nas na društvenim mrežama