Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Info Kategorija / Crna Hronika
Razbijen prozor na Kebid?u!


Na sreću niko nije povređen, mada je u lokal, uleteo kamen, "projektil", a staklo na prozoru razbijeno...

Mirno popodne u "Cabagge" pub-u odjednom se pretvorilo u stresnu situaciju. Potpuno neočekivano, dok su gosti sedeli za šankom, začula se najpre buka iz Zmaj Jovine, a potom pucanje prozorskog okna. Staklo se razletelo, a u lokal je uleteo kamen.

- Ovo nije normalno, sve se desilo u nekoliko sekundi. Meni se čini da je auto jurio velikom brzinom, jer čim je lupilo, staklo se razletelo, mi smo izjurili napolje. Auto je, pa za par sekudni već bio na semaforu. Sasvim je izvesno da je zbog brzine, nagazio točkom na kamen koji je poleteo i kao "projektil" najpre razbio staklo na prozoru, a potom uleteo u kafanu. Sreća je da za tim stolom kod prozora niko nije sedeo, jer mogao je ozbiljno da strada. Ili da dobije kamen u glavu, ili da ga staklo ozbiljno iseče. Ovo nije bilo bezazleno uopšte, priča jedan od gostiju koji se zatekao na licu mesta.- Ne znam uopšte šta da radim. Pozvao sam policiju, oni su uradili uviđaj, a meni ostaje da vidim sa advokatom kako da naplatim štetu, kaže za Srbobran.net Božidar Dubačkić, vlasnik Kebidža i dodaje:- Sreća je da niko nije stradao. Ovo je ozbiljan incident. Gosti su doživeli traumu, a meni je ostalo da vidim šta ću. Poslušaću preporuku advokata, videćemo, ali izgleda da ću od sada zatvarati ovaj prozor u Zmaj Jovinoj. Na sreću imam drvene šalukatre. Ne znam, šta da kažem, još uvek sam pod utiskom...S.Š. 

Postavio: Srbobran.net dana 2014.05.13   |  Ocena:  

 

 

Glasaj
     


Učitava se...
 Prijavi se
Pretraga

KURSNA LISTA

stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.31 © dream4® | Redakcija | Design and Development Edit by: 2N - N.Nenadov | Pratite nas na društvenim mrežama