Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Info Kategorija / Crna Hronika
Grom udario u kuću na Begluku!


Vatrogasci munjevitom intervencijom sprečili požar širih razmera...

Pljusak praćen grmljavinom, koji je zapljusnuo Srbobran u predvečerje, dobro je nakvasio zemlju i ulice našeg mesta. Ovaj put nije bilo, što često ume da bude slučaj, prestanka u distribuciji struje, ali je zato grom koji je udario u kuću u ulici 19.oktobra 75 izazvao kratkotrajan požar. Njegovo širenje sprečeno je brzom i efikasnom intervencijom vatrogasne brigade. Grom je kako smo na licu mesta saznali udario u strujni sat i nije napravio veću štetu.

Ekipa Elektrovojvodine takođe je bila za vrlo kratko vreme na terenu i radila je na proveri instalacija i popravci kvara koji je udar groma izazvao u napajanju električnom energijom.Na licu mesta okupio se veći broj građana koji su prenuti udarom groma istrčali ispred svojih kuća, a vest da je grom udario u jednu kuću na Begluku za čas prostrujala je Srbobranom.Na sreću sve je prošlo bez većih posledica uz čestitku vatrogascima na brzoj intervenciji.

S.Š.

 

Postavio: Srbobran.net dana 2014.04.28   |  Ocena:  

 

 

Glasaj
     


Učitava se...
 Prijavi se
Pretraga

KURSNA LISTA

stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.31 © dream4® | Redakcija | Design and Development Edit by: 2N - N.Nenadov | Pratite nas na društvenim mrežama