Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Info Kategorija / Crna Hronika
НИС каже није катастрофа


Кажу, излило се 400 литара нафте...

Након што смо објавили чланак о еколошком инциденту који се десио у туринском атару у непосредној близини салаша Уроша Зеремског, јуче и данас то је једна од тема којом су се бавили готово сви српски водећи медији. Добили смо позиве из Дневника, Блица, са Тв Пинк, РТВ... сви су тражили информацију више. 

- О еколошком инциденту у атару Турије данас се разговарало и на седници Општинског већа. Чланови општинског руководства упознати су са догађајем и мерама које је одмах предузела надлежна инспекција. „Инспекција је још прекјуче имала информацију о еколошком инциденту и изашла је на терен и предузела одређене мере. Специјалне екипе Нафтне индустрије Србије већ санирају ово подручје, уклањају све земљу која је засићена нафтом и одвозе на њихову централну депонију. На место где се излила нафта, након санирања цеви, биће донета нова замља, рекао је данас након седнице Општинског већа Жељко Богојевић, председник Скупштине општине Србобран.

РТВ и колега Ненад Јовићевић, овако су известили гледаоце данас о овом еко инциденту:

 

С.Ш. 

Postavio: Srbobran.net dana 2014.02.18   |  Ocena:  

 

 

Glasaj
     


Učitava se...
 Prijavi se
Pretraga

KURSNA LISTA

stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.31 © dream4® | Redakcija | Design and Development Edit by: 2N - N.Nenadov | Pratite nas na drutvenim mreama