Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Info Kategorija / Ekonomija
Odlazi AIk banka


Kako Srbobran.net saznaje Aik banka odlazi iz Srbobrana. Tako da mnogi klijenti ove banke razmišljaju gde da prenesu svoje poslovanje....

Na osnovu nepotvrđenih, ali pouzdanih informacija AIK banka gasi svoje odeljenje u Srbobranu. 25. januar biće poslednji radni dan za šaltersku službu ove banke u Zmaj Jovinoj ulici, a za koju većina klijenata ima samo reči pohvale, koje se pre svega odnose na zaposlene koji su svakodnevno u kontaktu sa klijentima. 

Ono što će ostati kako saznajemo je bankomat, ali za sve ostale bankarske radnje, srbobranci ukoliko žele da koriste usluge ove banke moraće u Bečej, ili Vrbas koji su najbliži.

Kompanija Sunoko objavila je pre par dana nameru preuzimanja stopostotnog vlasništva nad AIK bankom, odnosno preuzimanja preostalih akcija u toj banci. Sunoko je članica MK grupe.Vlasnik MK grupe Miodrag Kostić je takođe predsednik Upravnog odbora AIK banke.Ovo praktično znači da pored pošte, Srbobranci od februara mogu da biraju između tri banke koje još uvek imaju svoje poslovne jedinice u Srbobranu. To su Intesa, Vojvođanska i Erste banka. Spremite se, od februara čekaju vas još duži redovi u bankama.

S.Š.

 

Postavio: Srbobran.net dana 2014.01.15   |  Ocena:  

 

 

Glasaj
     


Učitava se...
 Prijavi se
Pretraga

KURSNA LISTA

stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.31 © dream4® | Redakcija | Design and Development Edit by: 2N - N.Nenadov | Pratite nas na društvenim mrežama