Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Info Kategorija / Ekonomija
Trgoauto otvorio Pe?o salon u Novom Sadu


Sinoć svečano u Novom Sadu. Trgoauto u saradnji sa kompanijom Verano, otvorio novi salon automobila Pežo.  

Svima koji su se odazvali na poziv domaćina, sinoć je predstavljen novi Pežo model 308. U opuštenoj i prijatnoj atmosferi gosti su imali priliku da sednu i osete komfor ovog novog francuskog modela, ali o tome šta su karakteristike modela 308 sigurno ćete pronaći detaljnije informacije u specijalizovanim magazinima i na portalima koji se bave automobilizmom. Nama je daleko zanimljivije bilo da zabeležimo ovaj događaj, jer je Trgoauto firma iz Srbobrana, koja  već 14 godina u saradnji sa Veranom uspešno, prodaje Pežo automobile. Ovo je po prvi put da su iskoračili, tako da sada pored salona u Srbobranu, oni rukovode i salonom u Novom Sadu.- Želim da se osećate prijatno večeras kod nas i da svi zajedno u lepoj atmosferi provedemo ovaj značajan dan, pre svega za mene kao vlasnika firme Trgoauto, jer sam došao iz Srbobrana u Novi Sad. Očekujem da se na ovaj način saradnja sa Veranom, koja traje već 14 godina proširi i da uvećamo posao, na obostrano zadovoljstvo i da se približimo našim kupcima, kazao je Đorđe Džekov, vlasnik Trgoauta obraćajući se prisutnima.

Pored njega na ovoj promociji govorili su Željko Bogojević predsednik Skupštine opštine Srbobran koji je kazao da mu imponuje što naš srbobranac, Đorđe Džekov uspešno vodi firmu koja zapošljava oko 50 ljudi i što svoje ambicije i vidike širi svakodnevno i u ovim teškim vremenima ne posustaje u svojim poslovnim poduhvatima. Takođe u ime naše opštine poželeo mu je da ovaj novi salon radi uspešno i generalno bude nagoveštaj bolje poslovne atmosfere u Novoj godini, a predstavnik kompanije Verano motors, direktor Milan Vukasović  u svom obraćanju između ostalog je rekao:

- Gospodin Džekov sa svojom firmom spada u red najboljih dilera naše kompanije i posebno mi je zadovoljstvo što sam večeras ovde. Zbog toga nam je velika privilegija što će Trgoauto, ovde u centru Novog Sada, od sada biti naš predstavnik. Imamo puno poverenje u gospodina Džekova i njegov tim, koji u teška vremena nastavlja ovaj biznis sa automobilima, ali tu se vidi hrabrost i vizionarstvo. Zbog svega toga, mi večeras premijerno predstavljamo novi model Pežo 308, koji sadrži u sebi potpuno novu koncepciju automobila i zauzima mesto predhodne verzije ovog Pežoovog modela. Ostaje mi samo da ispred kompanije Verano motors, gospodinu Džekovu poželim srećan početak rada ovog prelepog salona.

S.Š. 

Postavio: Srbobran.net dana 2013.12.27   |  Ocena:  

 

 

Glasaj
     


Učitava se...
 Prijavi se
Pretraga

KURSNA LISTA

stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.31 © dream4® | Redakcija | Design and Development Edit by: 2N - N.Nenadov | Pratite nas na društvenim mrežama