Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Info Kategorija / Ekonomija
Sastanak sa poslodavcima Srbobrana


Predstavnici UPS-PV bili u poseti Srbobranu.Radni sastanak sa poslodavcima, a tema formiranje ogranka Unije u Srbobranu.

Sastanak je održan u prostorijama kompanije ''Trgoauto'', čiji je vlasnik, gospodin Đorđe Džekov koji je bio inicijator ovog sastanka. Osim gospodina Džekova, sastanku je prisustvovao i gospodin Dušan Stanić, predsednik Opšteg udruženja preduzetnika Srbobran, Zoran Subotički – koordinator Unije poslodavaca Vojvodine za opštinu Bečej, i drugi.
 
Iako je Srbobran mesto sa velikim potencijalom za razvoj biznisa i investicija, poslodavci Srbobrana imaju dosta problema u obavljanju i unapređenju svog poslovanja. To je jedan od ključnih razloga zbog kojeg su poslodavci Srbobrana odlučili da se organizuju u okviru Unije poslodavaca Srbije, i na taj način, kroz učešće u radu Socijalno – ekonomskog saveta opštine Srbobran, zajednički utiču na aktuelnu vlast i sindikate, radi poboljšanja svog, a time i materijalnog položaja i uslova života svojih radnika.
 
Na sastanku je odlučeno da u najkraćem roku, u dogovoru sa predstavnicima sindikata Socijalno-ekonomski savet Srbobrana počne sa radom, i da se konstituiše kancelarija Unije poslodavaca Srbije – Poslodavci Vojvodine u Srbobranu.

www.poslodavci.org.yu


 

Postavio: Srbobran.net dana 2008.11.10   |  Ocena:  

 

 

Glasaj
     


Učitava se...
 Prijavi se
Pretraga

KURSNA LISTA

stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.31 © dream4® | Redakcija | Design and Development Edit by: 2N - N.Nenadov | Pratite nas na društvenim mrežama