Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Info Kategorija / Crna Hronika
Golfom u drvo


Naš sugrađanin P.B. (36 god.) danas je doživeo tešku saobraćajnnu nezgodu kada je vozilom sleteo sa puta i zabio se autom u drvo.

Danas u 12.15h dogodila se saobraćajna nezgoda na mestu koje postaje crna tačka, jer ovo je u poslednjih par godina učestalo da se ovde dešavaju saobraćajne nesreće. Ovaj put,  P.B. (36.god.) koji se automobilom Golf Volkswagen kretao iz pravca Vrbasa ulicom Nikola Tesla, ulazeći u Karađorđevu, očigledno izgubio je kontrolu nad vozilom i u krivini izleteo sa puta, najpre urarivši snažno u drvo ispred kuće, a potom i u kuću koja se nalazi tik uz kolovoz. 

Komšije su uznemirene od siline udarca istrčale na ulicu, gde su zatekli prizor koji vidite na fotografijama. Uništen Golf i vozača, koji je na svu sreću bio svestan i sam u vozilu,  kako pokušava da se izvuče iz vozila. Bio je to bezuspešan pokušaj, jer su mu noge ostale zarobljene, saznajemo od komšija, javljeno je hitnoj službi Doma zdravlja, koja je odmah izašla na teren, pomogla povređenom P.B. na licu mesta i nakon toga, na dalje lečenje odnet je u bolnicu u Vrbas.Zanimljivo je da nema nikakvih tragova kočenja, tako da šta se desilo i zbog čega je P.B. sleteo Golfom sa puta i "ispravio" krivinu za sada se ne zna, ali verovatno je da će to utvrditi policijska istraga, jer policija je odmah izašla na uviđaj i sve dok je to bilo potrebno regulisala saobraćaj na mestu spajanja Karađorđeve i Nikole Tesla ulica na Unčiću.

S.Š.

 

Postavio: Srbobran.net dana 2013.10.27   |  Ocena:  

 

 

Glasaj
     


Učitava se...
 Prijavi se
Pretraga

KURSNA LISTA

stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.31 © dream4® | Redakcija | Design and Development Edit by: 2N - N.Nenadov | Pratite nas na društvenim mrežama