Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Info Kategorija / Crna Hronika
Smrtno stradao noćas jo? jedan fudbaler


Radoslav Rade Pantić iz Srbobrana noćas je izgubio život u saobraćajnoj nezgodi...

Teška saobraćajna nezgoda u kojoj je život izgubio Rade Pantić iz Srbobrana  rođen 1987.godine desila se noćas u Tuku . Pretpostavlja se da je do nesreće došlo posle pola dva ujutro, kada je ovaj nesrećni mladić napustio klub koji se nalazi na par stotina metara odatle. On je automobilom marke Fijat udario najpre u ogradu mosta (Sekserova ćuprija), odvalio dobar deo ove cigljane ograde, što ukazuje da je udarac bio dosta jak, a potom je sleteo u Krivaju.

Prolaznici su tek jutros u 3.30 obavestili policiju da se u koritu rečice Krivaje neposredno pored mosta nalazi neko vozilo. Policija je odmah izašla na mesto nesreće i na žalost dežurni su mogli samo da konstatuju smrt mladog Pantića. Nezvanično, iz pouzdanih izvora saznajemo da je Fijat bio praktično potpuno potopljen i da je tek nešto malo krov auta bio iznad vode.Detalje, kako je došlo do ovog udesa utvrdiće naknadna istraga.Tokom prepodneva automobil je izvučen iz vode, nekoliko sveća je upaljeno na mestu nesreće, a obdukcija će utvrditi kako je poginuo Radoslav Pantić. Inače Rade je jedan od prvih igrača koji je obukao dres FK "Mladost - Radost" odmah nakon njegovog formiranja. Radio je u jednoj ovdašnjoj kladinici, a iza sebe je ostavio suprugu i dvoje male dece.

S.N. 

Postavio: Srbobran.net dana 2013.10.13   |  Ocena:  

 

 

Glasaj
     


Učitava se...
 Prijavi se
Pretraga

KURSNA LISTA

stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.31 © dream4® | Redakcija | Design and Development Edit by: 2N - N.Nenadov | Pratite nas na društvenim mrežama