Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Info Kategorija / Crna Hronika
Golman FK Srbobran poginuo u Americi


Golman FK Srbobran, Vladan Jovanović tragično je stradao u saobraćajnoj nesreći, prilikom boravka u Americi...

U saobraćajnom udesu u Sjedinjenim Američkim Državama poginuo je Vladan Jovanović (24) iz Crvenke, a teško su povređeni Dušan Travica (24) i Goran Šišarica (25), obojica iz Kule.

Kako Srbobran.net saznaje oni su u SAD boravili u okviru programa koji je namenjen studentima "Work and Travel".

Golman FK Srbobran, Vladan Jovanović koji je prošle sezone uspešno stajao na golu ovog našeg fudbalskog kluba, je bio student Fakulteta za uslužni biznis, Travica je na master studijama na FTN-u, dok je Šišarica student PMF-a u Novom Sadu. Oni su kako saznajemo trebali da se vrate pre desetak dana u Srbiju, ali su odlučili da boravak produže za još mesec dana, kako bi zaradili još nešto novca i tako se finansijski obezbedili za predstojeću zimu. Nažalost ova odluka bila je kobna po Vladana i on je smrtno stradao u saobraćajnoj nezgodi, dok se sa svojim rijateljima vraćao sa posla.

Do udesa je došlo pre tri dana, kada je Travica, vozeći "ševrolet", sleteo s puta u blizini grada Majnot u Severnoj Dakoti, automobil se prevrnuo i završio u jarku, rekao je za Radio 021 Drago Božić, koji se nalazi u SAD na privremenom radu.

Jovanović je preminuo u ambulantnim kolima na putu do bolnice.

Iz kluba u kome je Vladan proveo svoje poslednje fudbalske dane izražavaju duboko saučešće porodici Jovanović.

- Bila je ovo tužna vest kada smo saznali za Vladanovu tragičnu sudbinu. Očekivali smo da krajem ovog meseca  se vrati iz Amerike i ponovo stane na gol Srbobrana, međutim život nas je sve neprijatno iznenadio. Za sada se još uvek ne zna tačan datum sahrane, ali ovo je veliki gubitak za sve nas. Teško nam je da poverujemo da se to desilo. Vladan je bio sjajan momak i sigurno ćemo, kao klub kolektivno otići u Crvenku na njegov poslednji ispraćaj. Zauvek će ostati u našim srcima, 
kazali su nam u klubu iz Šumice.

Kako navodi Radio-televizija Vojvodine, u toku je akcija sakupljanja novčane pomoći za lečenje povređenog Travice, jer mu je pre nekoliko dana isteklo osiguranje u SAD.

S.N. 

Postavio: Srbobran.net dana 2013.10.08

 

 

Glasaj
     


Učitava se...
 Prijavi se
Pretraga

KURSNA LISTA

stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.31 © dream4® | Redakcija | Design and Development Edit by: 2N - N.Nenadov | Pratite nas na društvenim mrežama