Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Info Kategorija / Crna Hronika
Tuga preplavila Nadalj


Danas sahranjen jedan od dvojice poginulih momaka iz Nadalja koji su tragično stradali u nedelju ujutro u saobraćajnoj nezgodi...

Dva mlada života zauvek su izgubljena u teškom sudaru koji se desio u noći između subote i nedelje, u ranim jutarnjim satima na izlasku iz Nadalja u neposrednoj blizini ribnjaka. Veselin Begečki ( 1985) i Ištvan - Stevica Gal (1989) mopedom su išli iz pravca Turije, dok se Ford Fokus za čijim volanom se nalazio D.J. kretao iz pravca Nadalja.

Na osnovu prvih saznanja do nesreće, u kojoj je Veselin koji je bio za upravljačem mopeda poginuo na licu mesta, a Ištvan preminuo na putu za bolnicu, došlo je usled za sada neobjašnjivog razloga, kada je Veselin skrenuo mopedom u suprotnu traku i tako izazvao sudar sa Fordom koji je išao iz suprotnog pravca. Kako saznajemo sve detalje ove nesreće utvrdiće se tokom detaljne istrage, ali ono što je nepobitno je da su dva mlada života zauvek izgubljena. Takođe D.J. koji je bio za volanom Forda zauvek će pamtiti noć između 22. i 23.06 i to je nešto što će nepobitno uticati na njegov život.

Danas je Nadalj bio obavijen tugom. Nadaljčani kažu da ne pamte ovako veliku i tužnu sahranu i kao da je celo selo došlo da isprati Veselina Begečkog koji je danas sahranjen. Sahrana Ištvana Gala, koga su svi u Nadalju zvali Stevica je sutra u 18h. Kako Srbobran.net saznaje njegova supruga je u Francuskoj i čeka se njen povratak.

Veselin i Stevica su bili nerazdvojni drugovi i prve komšije. Zanimljivo je da su pre tri godine imali saobaćajnu nezgodu kada su automobilom sleteli sa puta, ali tada na sreću niko nije bio ozbiljnije povređen.

S.N.


 

Postavio: Srbobran.net dana 2013.06.24   |  Ocena:  

 

 

Glasaj
     


Učitava se...
 Prijavi se
Pretraga

KURSNA LISTA

stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.31 © dream4® | Redakcija | Design and Development Edit by: 2N - N.Nenadov | Pratite nas na društvenim mrežama