Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Info Kategorija / Ekonomija
Potencijalni investitori kod predsednika


Mladenović juče predstavio industrijsku zonu investitorima iz Rusije, Hong Konga i Italije...

Tročlana delegacija privrednika iz Hong Konga, Rusije i Italije juče je bila u Srbobranu. Razlog njihove posete bilo je upoznavanje sa kapacitetima koje ima i investitorima nudi naša lokalna samouprava. Domaćin ovoj delegaciji bio je Zoran Mladenović predsednik opštine Srbobran, koji je sa njima najpre razgovarao u svom kabinetu, a sastanku su prisustvovali osim pomenutih i predstavnici DIL group iz Beograda, kao i zamenica predsednika opštine Boba Gradinac i zaduženi član Opštinskog veća za urbanizam Jovan Tutorov.

Nakon razgovora u kome su predstavljene sve prednosti ulaganja u našu sredinu, gosti su izrazili želju da se i lično uvere kako izgledaju pozicije koje su određene za izgradnju industrijske zone u Srbobranu.Romney T:C. Tin iz Hong Konga inače vlasnik fabrike igračaka, koja zapošljava oko 1.000 radnika po prvi put je u Srbiji i u kratkom razgovoru izrazio je pozitivne impresije o onome što je video i doživeo za tri dana koliko je u Srbiji. Postavljao je vrlo konkretna pitanja i pokazao je interesovanje da bi u narednom  periodu moglo doći do saradnje njegove kompanije i naše lokalne samouprave. Posebno se raspitivao o strukturi stanovništva u našoj opštini, potencijalima u ljudskim resursima, a posebno je bio iznenađen kada je saznao da u Srbobranu već ima Kineza koji su se nastanili ovde i rade. Našalio se na tu temu i kazao da ako postoji neko dobro mesto na svetu, tu sigurno ima Kineza.

Svi su bili zadovoljni gotoprimstvom domaćina, dobijanim informacijama za mogućnost investiranja  i najavili da ovo verovatno nije njihova poslednja poseta Srbobranu.

 

Postavio: Srbobran.net dana 2013.05.16   |  Ocena:  

 

 

Glasaj
     


Učitava se...
 Prijavi se
Pretraga

KURSNA LISTA

stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.31 © dream4® | Redakcija | Design and Development Edit by: 2N - N.Nenadov | Pratite nas na društvenim mrežama