Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Info Kategorija / Ekonomija
Srbobran - najveće nalazi?te nafte u Evropi?!


Otkriveno novo nalazišta nafte u Srbobranu...

Na osnovu nezvaničnih informacija do koji smo došli, NIS je pronašao potpuno novi sloj nafte u ataru naše opštine. Ono što smo za sada uspeli da saznamo, postoji osnovana pretpostavka da se radi o jednom od najvećih, ako ne i najvećem nalazištu u Evropi.

Ovu informaciju u telefonskom razgovoru potvrdio nam je večeras, Zoran Mladenović predsednik opštine Srbobran. On je ocenio da ovo moe da bude velika razvojna šansa za našu opštinu, pre svega misleći na prihode koje opština ima od naftne rente, ali i generalno da ovo saznanje moe da bude zamajac za razvoj naše opštine.- Ono što će biti neophodno da se uradi je svakako da se ojača infrastruktura, koja će omogućiti eksploataciju, ali ovo je jedan potpuno novi momenat koji našoj opštini omogućava da u odnosu na NIS imamo drugačiji, kvalitet u komunikaciji i ojačamo saradnju naše lokalne zajednice i NIS-a, u odnosu na predhodni period.

S.N.

 

Postavio: Srbobran.net dana 2013.04.26   |  Ocena:  

 

 

Glasaj
     


Učitava se...
 Prijavi se
Pretraga

KURSNA LISTA

stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.31 © dream4® | Redakcija | Design and Development Edit by: 2N - N.Nenadov | Pratite nas na drutvenim mreama