Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Info Kategorija / Crna Hronika
Nokaut


Kafanska čarka završiće na sudu...

Šta se tačno desilo utvrdiće se na sudu, ali u sredu uveče, na osnovu onoga što smo uspeli da saznamo, u bifeu Tikveš došlo je do fizičkog obračuna u kome su učestvovali policajac S.J. koji nije bio na dužnosti i bio je u civilu, gost bifea  i  Zoran Vidaković (1968) iz Srbobrana koji nas je danas pozvao i pošto smo sredsdstvo informisanja zatražio da obavestimo javnost  da je sinoć, kako kaže, fizički napadnut, od strane policajca koji nije bio na dužnosti, kada je i povređen (razbijena mu je arkada).

Po rečima Vidakovića napadnut je bez razloga i tvrdi da je napadnut šakom u predelu lica. Smatra da je ovaj fizički napad provokacija. Nakon ove kafanske čarke koja se završila, kako nezvanično saznajemo nokautom, Vidaković je zatražio lekarsku pomoć.U izveštaju lekara specijaliste, koji nam je pokazao prilikom susreta u bifeu Ruža, piše da, kada se javio lekaru, imao je poderotinu na licu dužine 2cm i da je rana sanirana. Da je bio svestan, orijentisan i da je prilikom pregleda negirao gubitak svesti.

Policajac S.J. sa kojim smo nakon Vidakovićevih optužbi za fizički napad razgovarali telefonom, odbio je da, bilo šta od Vidakovićevih optužbi komentariše, a na naše pitanje da li zna da je Vidaković najavio angažovanje advokata i da će podneti tužbu protiv njega, samo je kratko rekao - neka on radi šta hoće.

Srbobran.net pokušao je da dobije zvaničnu informaciju iz Stanice policije, međutim, kao i svaki put do sada u sličnim situacijama,  upućeni smo na informativnu službu Ministarstva unutrašnjih poslova, ipak, nezvanično saznali smo da je protiv S.J. pokrenut disciplinski i prekršajni postupak.

Očigledno da će ovaj slučaj svoj epilog dobiti na sudu, kada će se i saznati svi detalji kako je došlo do ovog nemilog incidenta.

S.Š.

 

Postavio: Srbobran.net dana 2013.04.04   |  Ocena:  

 

 

Glasaj
     


Učitava se...
 Prijavi se
Pretraga

KURSNA LISTA

stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.31 © dream4® | Redakcija | Design and Development Edit by: 2N - N.Nenadov | Pratite nas na društvenim mrežama