Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Info Kategorija / Crna Hronika
I?tvan Filep oslobođen optu?be za ubistvo supruge!


Danas nakon obdukcijskog nalaza preminule Valerije Kohanec, njen nevenčani suprug oslobođen optube za ubistvo.

Ištvan Filep danas je pušten iz pritvora, jer je obdukcijskim nalazom sudske medicine ustanovljeno da povrede, koje je njegova nevenčana supruga Valerija Kohanec imala prilikom konstatovanja smrti, nisu izazvale smrt. Koliko smo uspeli da saznamo Valerija Kohanec umrla je usled prestanka rada srca.

- Potvrdilo se ono što smo juče, bez obzira na sve i mislili , a to je da Pišta nije ubio Valeriju, kazao je za Srbobran.net Petar Baćinac svekar Valerijine i Pištine ćerke i dodao:

- Istina je da Pišta pije,ali nije tačno da je on nasilan čovek. Bilo je tu svađe, ali nikad do te mere. Kao i u svakom braku. On je čovek koji ima neki svoj, mali svet i kada smo čuli u familiji šta se desilo, odmah smo izrazili sumnju da je tako nešto moguće. Evo sada je stigao i obdukcijski nalaz koji potvrđuje da smo bili u pravu. Ovo je svakako jedna velika porodična tragedija.

S.Š.  

Postavio: Srbobran.net dana 2013.01.15   |  Ocena:  

 

 

Glasaj
     


Učitava se...
 Prijavi se
Pretraga

KURSNA LISTA

stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.31 © dream4® | Redakcija | Design and Development Edit by: 2N - N.Nenadov | Pratite nas na drutvenim mreama