Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Info Kategorija / Ekonomija
Kobasicijada i ove godine u saradnji sa Promesom


Potpisan ugovor o saradnji između Kobasicijade i industrije mesa Promes.

Uz prigodan ručak koji je organizovao domaćin za članove upravnog oddbora Kobasicijade iz Turije, u industriji mesa Promes u Novom Bečeju potpisan je ugovor o saradnji povodom organizacije 29. Kobasicijade. Nakon održanog tendera za strateškog partnera Kobasicijade i pobede Promesa, Savica Jocković vlasnik Promesa i Miroslav Medurić - Čika predsednik Udruženja Kobasicijada danas su u prisustvu Željka Bogojevića predsednika opštinske Skupštine i Aleksandra Jojkića njegovog zamenika i predsednika MZ Turija svečano porpisali ugovor o saradnji, tako da će dobar deo namenske proizvodnje za ovogodišnju Kobasicijadu koja se održava u Turiji od 22 - 24. februara odvijati u pogonima ove industrije mesa i to isključivo po recepturi Kobasicijade i uz nadzor članova ovog udruženja.


Inače, Promes je višegodišnji saradnik i prijatelj Kobasicijade, tako da je osim svečanog dela, ovaj današnji susret u Novom Bečeju imao i prijateljski karakter tako da je uz kobasice i roštilj provedeno nekoliko sati u prijateljskom ćaskanju i druženju.

Evo šta su nakon potpisivanja ugovora za Srbobran.net izjavili predsednik Udruženja Kobasicijada iz Turije i Predrag Bojović - Lola menadžer Promes industrije mesa.S.Š.

 

Postavio: Srbobran.net dana 2013.01.12   |  Ocena:  

 

 

Glasaj
     


Učitava se...
 Prijavi se
Pretraga

KURSNA LISTA

stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.31 © dream4® | Redakcija | Design and Development Edit by: 2N - N.Nenadov | Pratite nas na društvenim mrežama