SRBOBRAN.net Web Portal


http://www.srbobran.org/news/1/2259/pratite-nas-na-twitteru/

Verzija za štampu / To ScreenviewPratite nas na twitteru


Twitter u bukvalnom prevodu znači cvrkutanje.

Twitter je društvena mreža koja je vrlo slična Facebooku, međutim značajno se razlikuje u nekoliko elemenata. Najveća razlika se sastoji u ograničenju poruka na twitteru koje su svedene na 140 karaktera.

Predlažemo da  nas pratite i na twitteru na nalogu @srbobranski, a vrlo jednostavno ukoliko nemate svoj nalog na ovoj društvenoj mreži, to možete činiti i zahvaljujući toolbaru koji se nalazi u dnu portala Srbobran.net tako što ćete kliknuti mišem na ikonicu "twitter" koja se nalazi skroz dole u desnom uglu.

Vrlo često upravo twitter koristimo kako bi smo neke informacije plasirali što brže i kako bi stigle do vas u što kraćem vremenu. Zbog toga, kada ste već na na ovom info portalu proverite da li ima nešto novo i na twitteru @srbobranski, ili napravite sopstveni nalog na ovoj društvenoj mreži, zapratite nas i na vašu lajnu stizaće vam sve informacije koje budemo emitovali putem ove društvene mreže.Istok Pavlović je jedan od tkz uticajnih tviteraša na srpskoj twiter mreži i napisao je odličan tekst o tome na koji način se twitter koristi. Ukoliko ste zainteresovani preporučujemo vam tekst na njegovom blogu koji možete pročitati ovde.

Powered by Koobi:CMS 7.31 © dream4®