Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Info Kategorija / Crna Hronika
U prekidu saobraćaj prema Bečeju


Kamion sa prikolicom punom repe se prevrnuo na putu prema Bečeju.

Kako smo saznali na licu mesta od očevidaca, kamion koji se prevrnuo kretao se od Bečeja prema Srbobranu propisanom brzinom. Iza njega je u preticanje krenuo drugi kamion, koji je vozio velikom brzinom i počeo je da "seče" kamion sa prikolicom repe. Vozač prevrnutog kamiona u pokušaju da izbegne sudaranje, morao je da namota volan desno i bežeći od kamiona koji ga je obilazio uhvatio je bankinu, Počeo je da koči, prikolica je krenula da obilazi kabinu i došlo je do prevrtanja. Na licu mesta zatekli smo vozača prevrnutog kamiona koji se žalio na bol u vratu, a sedište vozača u kabini je "isčupano" iz ležišta.Vozač kamiona koji je izazvao ovu nezgodu, bez obaziranja na ono što se dešava iza njega nastavio je dalje prema Srbobranu. Na osnovu svedočenja očevidaca, saznajemo da će protiv N.N. lica biti podneta krivična prijava zbog ove saobraćajne nezgode.

Saobraćaj je dok pišemo ovaj izveštaj (18.30h) u prekidu, ali automobilom je moguće proći "letnjim putem" tačnije zaobići mesto nezgode, a kamioni i autobusi moraju za Bečej preko Turije, dok se prikolica i kamion ne sklone sa puta.

S.Š.

 

Postavio: Srbobran.net dana 2012.11.04   |  Ocena:  

 

 

Glasaj
     


Učitava se...
 Prijavi se
Pretraga

KURSNA LISTA

stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.31 © dream4® | Redakcija | Design and Development Edit by: 2N - N.Nenadov | Pratite nas na društvenim mrežama