Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Info Kategorija / Ekonomija
Obnovljivi izvori energije u Srbobranu


Zanimljiva trodnevna prezentacija i demonstracija opreme i tehnologija za obnovljive izvore energije u objektima "Trgoauto" na feketićkom putu.

Novo vreme donosi sa sobom i nove tehnologije. Koliko smo spremni da se prilagodimo novim izazovima i da li imamo svest o tome koliko su obnovljivi izvori energije važni, pitanja su sa kojima ćemo se sresti, ali i na koja ćemo dobiti odgovore tokom prezentacije koja će tri dana biti tema u objektu "Trgoauto".


Kako saznajemo, ova prezentacija je uvod u jednu ozbiljniju priču oko investicije vredne nekoliko miliona evra, koja bi trebalo da se realizuje upravo na objektu gde će se ovaj događaj desiti. Naime, uspeli smo da dobijemo na uvid, ali i da pokažemo našim posetiocima, maketu fabrike za proizvodnju biogasa, oko čije izgradnje se vode pregovori i koja bi trebala da obezbedi nova radna mesta za Srbobrance, ali i omogući proizvodnju jeftinije energije.Podsetićemo na objektu nekadašnjeg Ratarstva Elana, koji je kupio "Trgoauto" već se nalazi jedan od glavnih distributivnih centara u Srbiji Atlantic grupe.Realizacijom ovog projekta, izgradnje fabrike biogasa, Srbobran dobija jedan potpuno novi kvalitet i značajno doprinosi evropskim trendovima kada je proizvodnja "zelene" energije u pitanju. Tokom ovog trodnevnog okupljanja u objektima Trgoauta, više o izgradnji fabrike razgovaraćemo sa Đorđem Džekov, vlasnikom ove srbobranske firme.

S.Š.


 

Postavio: Srbobran.net dana 2012.05.21

 

 

Glasaj
     


Učitava se...
 Prijavi se
Pretraga

KURSNA LISTA

stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.31 © dream4® | Redakcija | Design and Development Edit by: 2N - N.Nenadov | Pratite nas na društvenim mrežama