Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Info Kategorija / Ekonomija
Potpredsednik kluba privrednika


U Kraljevu 156 privrednika Srbije pristupilo organizaciji klub privrednika "Inicijativa 2012"

U Multimedijalnom centru Kvart u Kraljevu je pre desetak dana održana osnivačka skupština Kluba privrednka  „Inicijativa 2012“. Klub privrednika je neprofitno, vanstranačko udruženje koje će se boriti za bolji privredni ambijent kao preduslov za  jaču i uspešnjiju Srbiju. Osnivačkoj skupštini je pristupilo 156 privrednika iz Srbije i regiona. Za potpredsednika i istovremeno koordinatora za Vojvodinu izabran je Atila Tot, preduzetnik iz Srbobrana.Posetili smo ga u njegovom tonskom studiju kao bi smo saznali nešto više o ovom udruženju.

- Ono na čemu ćemo raditi je edukacija na stvaranju boljeg ambijenta za razvoj privrednog preduzetništva, negovanje etičkih normi ekonomske struke,dobrih poslovnih običaja i međunarodnih standarda u poslovanju. Ako želimo u Evropu najvažnije nam je da imamo međunarodne standarde. Hoćemo da budemo prisutni u svim organima gde se donose odluke važne za privredu i privredni razvoj, čulo se između ostalog na ovom skupu u Kraljevu, a za Srbobran.net Atila Tot kaže:Ovom skupu prisustvovao je i gradonačelnik Kraljeva Ljubiša Simović, koji je pružio punu podršku privrednicima Srbije i ponudio dobre usluge grada Kraljeva.

S.Š. 

Postavio: Srbobran.net dana 2012.03.21

 

 

Glasaj
     


Učitava se...
 Prijavi se
Pretraga

KURSNA LISTA

stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.31 © dream4® | Redakcija | Design and Development Edit by: 2N - N.Nenadov | Pratite nas na društvenim mrežama