SRBOBRAN.net Web Portal


http://www.srbobran.org/news-archive/1/2/obave-tenja/

Verzija za štampu / To ScreenviewInfo
Tuesday, 26. April 2016
Obaveštenje oko iznošenja smeća tokom prazničnih dana
 
Tuesday, 24. March 2015
Из "Дирекције" јављају
 
Thursday, 25. December 2014
Srbobranski centar mladih, ove godine, po drugi put, okitiće jelku na Trgu Slobode u Srbobranu. Uputili su javni poziv da im se priključite. U pozivu se kaže:
 
Thursday, 13. November 2014
U sportskoj sali u Nadalju se, počevši od ove nedelje, utorkom i četvrtkom od 20h održavaju časovi aerobika.
 
Tuesday, 14. October 2014
Sredinom oktobra 2014. na lokaciji Zmaj Jovina 10. počela je sa radom omladinska zadruga „Iuventus“ Srbobran, jedina u našoj opštini.
 
Friday, 7. December 2012
Usluge prvostepene lekarske komisije...
 
Monday, 3. December 2012
Twitter u bukvalnom prevodu znači cvrkutanje.
 
Friday, 23. November 2012
У понедељак у Туку...
 
Sunday, 15. July 2012
Poštovani posetioci pred vama je nova platforma info portala srbobran.net. U toku je testiranje ove platforme koje će trajati nedelju dana o čemu postoji evidencija na...

 
Tuesday, 13. December 2011
Predsednik Opštinskog odbora Nova Srbija - Dejan Petković u obraćanju građanima iznosi sledeće saopštenje... pogledaj sve... pogledaj sve...   Podeli
 
Sunday, 20. November 2011
Rešenje je Nova Srbija...
 
Saturday, 5. November 2011

Na posebnoj sednici skupstine opstinskog odbora Srbobran , dana 03.11 2011. godine sa pocetkom u 19 casova u prostorijama mesne zajednice Srbobran , odrzana je izborna skupstina.

 
Friday, 8. April 2011
 
Monday, 21. March 2011
У среду 23.03.2011. у периоду од 9.00 do 13.00 часова због радова на електродистрибутивној мрежи, биће прекинута испорука електричне енергије потрошачима у Турији и Надаљу, саопштили су из Електродистрибуције Нови Сад погон Бечеј.
 
Thursday, 30. October 2008
Prošlo je mesec ipo dana od kako smo nedostupni. Od 20.09. do danas, svi mi koji smo povezani sa ovim medijskim projektom, smo odgovarali na pitanje – Šta je sa Srbobran.net-om ?!

Većina članova i posetilaca web portala Srbobran.net je ovo pitanje upućivala sa iskrenom zabrinutošću, iskazujući poštovanje prema svemu što smo u predhodnom periodu uradili na planu informisanja o zbivanjima u Srbobranu. Ali bilo je i dušmana koji su se neskriveno, ili sakriveni iza lažno zabrinutog lica, radovali šteti koju je Srbobran.net pretrpeo hakerskim napadom. Njih posebno pozdravljam ovom prilikom.

Svega je bilo i svakakvih nagađanja. Od predpostavke da smo bili kolaterna šteta u „ratu“ koji se vodio tih dana izmedju srpskih i albanskih hakera, pa do sugestije da se zapitamo ko to ima interes da Srbobran.net ne postoji.

Šta se ustvari desilo, možemo samo da nagađamo. Uspeli smo da saznamo da nam je baza razbijena nekakvom ruskom skriptom. Za slične poduhvate razbijanja sajtova na internetu se  ta skripta na crnom tržištu prodaje po ceni koja varira od 300 do 1.000 evra.

Možda je najslikovitije čitavu ovu situaciju opisao jedan naš prijatelj. On je to ovako video. Ovo je kao npr da imaš kafić i usred noći neko obije vrata, upadnu unutra neki tipovi sa bejzbol palicama i sve polupaju. Sav trud i rad ode do đavola. 

Pred Vama je novi Srbobran.net, sa novim cms- om, idejama, entuzijazmom i starim pravilom da je ovo mesto gde će svako dobiti svoju šansu, ukoliko ima šta da kaže ili je učinio nešto što bi moglo da interesuje širu javnost.

Novo na sajtu je da uskoro pokrećemo sekciju blog, tako da svako ko se registruje može da iskoristi mogućnost i piše svoj blog.
Kako bi to rekao jedan moj prijatelj „Cepaj Katalinski“!!!

Autor portala
Srbobran.net
Aleksandar Šijačić
 

Abo Feed RSS 2.0 - Feed


Powered by Koobi:CMS 7.31 © dream4®