SRBOBRAN.net Web Portal


http://www.srbobran.org/imprint/

Verzija za štampu / To ScreenviewRedakcija
Firma STUR CVRČAK
Srbobran.net
redakcija: Sv.Save 2
21480 Srbobran
   
Naziv info portala
Srbobran.net
Telefon: +381 62 205 123          +381 62 205 123 
E-Mail-Adresa:  cvrcakpress [AT] gmail.com

 

 
Autor i urednik projekta :
   Aleksandar Šijačić

+381 (0) 62  205 123         
+381 (0) 62 205 123 
cvrcakpress@gmail.com
Internet portal Srbobran.net je počeo sa radom u februaru 2007 godine. Nastao je na osnovu želje i kao potreba da se doprinese boljem informisanju lokalne zajednice i da se uspostavi jača kopča sa srbobrancima koji su se otisnuli iz svog zavičaja i danas se nalaze rasuti po svetu.

U proizvodnji sadržaja učestvuje aktivno desetak ljudi, entuzijasti koji to rade na volonterskoj osnovi. 

 

Javno glasilo SRBOBRAN registrovano u APR registracioni broj: IN000033/2008

 

 Uređivački koncept: Nezavisno, pravovremeno informisanje lokalne zajednice, povezivanje sa dijasporom, afirmacija demokratskog dijaloga i podrška principima ravnopravnosti svih građana u javnom životu.

Copyright

Autorska prava

Kompletan autorski sadržaj, koji uključuje grafičke, tekstualne, programske i ostale materijale, nalazi se pod zaštitom važećeg Zakona o autorskom i srodnim pravima. U slučaju da želite da objavite neki od sadržaja sa sajta Srbobran.net bez obzira o kojem se mediju radi (elektronski, štampani, ili Internet medij), obavezno je obezbediti prethodno odobrenje vlasnika web portala Srbobran.net. Neovlašćeno korišćenje smatra se povredom autorskih prava i za posledicu može imati pokretanje sudskog spora. Pojedine informacije sa sajta Srbobran.net moguće je prenositi pod uslovom da se vidno navede , u adekvatnom obliku, da je " informacija preuzeta sa sajta http://www.srbobran.net/ i obavezom poštovanja Zakona o autorskom i srodnim pravima.Powered by Koobi:CMS 7.31 © dream4®